Narava

Kultura

Kulinarika in nastanitve

Aktivna doživetja

Predstava Kriza srednjih let v Senožečah

V četrtek, 15.12.2022 ob 20. uri, vabljeni na predstavo Kriza srednjih let princa odrov in kralja domače dnevne sobe Ranka Babića v Dvorano Rudolfa Cvetka v Senožečah.

 

V zadnji ponovitvi predstave bo naraven in super zabaven Ranko z občinstvom zaupno delil izkušnje o tem, kako se sooča s krizo srednjih let, ki prej ali slej doleti vsakega moškega. In kako ta, hočeš-nočeš, vpliva na odnose z boljšo polovico.

Po prihodu drugega otroka v družino, selitvi in opazkah, da pri 38 letih ni več tako poskočen, agilen in fleksibilen kot je bil nekoč, je Ranko začel iskati hitre rešitve. Da bo le žena začela ponovno nositi tangice! Stisnil je tudi zobe, začel plesati salso in hodit na jogo za pare. In potem novo presenečenje. Je res iz leta v leto bolj podoben očetu in njegova draga svoji mami?!

Morda sta za vse to kriva otroštvo in vzgoja, morda pa so srednja leta samo pravi čas, da se poišče strokovna pomoč!

V komediji Kriza srednjih let bo Ranko prvič spregovoril tudi o tem, kako je na drugem otroku delal več kot tri leta, hodil na teste, štel kdaj so ovulacijski dnevi in prvič v življenju zavračal seks, ker se je, kot pravi, na trenutke počutil kot mašina za proizvodnjo spermijev.

Ja, če to ni kriza?!

 

Vstopnice v predprodaji na Eventim.si (povezava) ter Eventim prodajnih mestih. Več o predstavi si lahko preberete na spletni strani


10.11.2022

Aktualno

Vse objave